V poslední lednový den se šest statečných z podpory obchodu přesunulo zpět do roku 1986, do černobylské jaderné elektrárny, přímo do centra nejhorší jaderné katastrofy všech dob.

Rázem jsme se ocitli ve stresové situaci, kdy za pouhou jednu hodinu bylo potřeba překonat nástrahy zamořeného řídícího centra elektrárny a spustit záložní chladící zařízení. Byl to závod s časem, kdy jsme se v radiací zamořeném prostoru a naprosté tmě museli zklidnit a řešit komplexní problémy, abychom se vůbec dostali k ovládacímu panelu chladícího zařízení. Poté už zbýval jen poslední krůček k odvrácení ještě větší katastrofy. K naší úlevě se nám podařilo nahodit chladící zařízení pouhých 6 minut před dalším výbuchem, který by měl nejen pro nás, ale pro celou Evropu fatální následky.

Po návratu do roku 2018 jsme s radostí zjistili, že jsme byli vůbec prvním týmem, který tuhle skvělou únikovou hru zvládl pod hodinu. Můžeme tedy dál chodit do práce s hlavou vzhůru, protože jsme Modul Servisu ostudu rozhodně neudělali.