Playboyova vila

Kupte si residenci, která hostila tisíce bazénových party, jejíž zdi drží tajemství stovek hollywoodských hvězd a která byla obývána nekonečným zástupem těch nejkrásnějších žen a také Hughem Hefnerem, zakladatelem a vydavatelem časopisu Playboy.

Slečny bohužel součástí prodeje nejsou, Hugh ovšem ano. Kupec při koupi dostane, kromě 29 pokojů, vinného sklípku, soukromého divadla, umělé jeskyně nebo zoo, jako bonus také právě 89 letého milionáře, který bude žít v jeho novém domě. Ale s 20 000 metry čtverečnými k dispozici by to neměl být zas takový problém.

Cena: 4,3 miliardy kč

Dům Michala Jordana

Opulentní residence bývalé hvězdy americké basketbalové ligy Michaela Jordana je na prodej. To se dozvíte v unikátním prodejním videu, ve kterém se dozvíte o kolik je jeho dům lepší než je ten váš. „Máte doma pokoj na posilování? Já mám doma kompletně zařízenou posilovnu. Máte basketbalový koš? Já mám kompletní basketbalové hřiště!“ Tak, a podobně, Michal představuje svůj dům, který si nyní můžete koupit. A jeho cena zdaleka není tak vysoká, jako dalších, zde představených nemovitostí. I přesto pro běžného smrtelníka tento dům pravděpodobně není.

Cena: 315 miliónů kč

Updown court

Řekněme, že se jedná o nejdražší svatební dort na světě. Dům se nachází v Surrey ve Velké Británi v sousedství známého Waverley abbey. Jeho koupí získáte neskutečných 103 pokojů, 5 bazénů, bowlingovou dráhu, squashovou halu, tenisové kurty, vinný sklípek, kino, podzemní garáž nebo tzv. „emergency room“

Cena: 1,1 miliardy kč

The Manor

Tuto residenci můžete nalézt v Kalifornii, v Los Angeles. Součástí je klasická tělocvična, plavecký bazén, kino, tenisové kurty, bowlingová dráha a další a další pokoje. Bude to znít neuvěřitelně, ale součástí domu jsou i tři pokoje, které jsou určené pouze pro balení dárků! O tomto domě byla dokonce napsána píseň, ve které se o něm zpívá jako o 60 000 stop čtverečných nebe, ve skutečnosti je to jen asi 56 000 ft2 (asi 5200 m2). Současnou majitelkou je dcera Bernieho Eccelstona, dlouhodobého vládce holdingu F1.

Cena: 1,7 miliardy kč

CHCETE VÝHODNOU HYPOTÉKU?

Nechte si zdarma poradit od odborníků a získejte nabídku na výhodnou hypotéku.

The Promised land (Země zaslíbená)

Země zaslíbená, residence pojmenovaná ne podle biblických textů, nýbrž podle řeči Martina Luthera Kinga. Otázkou je, jestli si představoval svojí zemi zaslíbenou jako residenci se 6 ložnicemi, 14 koupelnami, vnitřním i venkovním divadlem, vinným sklípkem, tenisovým kurtem, jezerem, plaveckým bazénem nebo 600 keříky růží a také stodolou. To vše najdete v domě, v současné době, patřícímu známe moderátorce a milionářce Oprah Winfrey.

Cena: 1,8 miliardy kč

Villa Leopolda

Pojmenovaná podle krále Leopolda II., nejdéle vládnoucího monarchy v Belgii. Postavená ve stylu Belle Epoque a umístěná na prosluněné francouzské riviéře. To je Villa Leopolda. Na pozemku o velikosti 7 hektarů. Díky své výjimečné architektuře si vysloužil i místo v několika filmech, mimo jiné i v Hitchcockově „Chyťte zloděje“.

Cena: 15 miliard kč

Antilia

Tento „rodinný“ dům v Bombaji v Indii má rozlohu 37000m2 a je 27 pater vysoký (Jeho výška je však srovnatelná se 40 patrovými budovami, protože některé stropy jsou opravdu vysoké). Na střeše najdete tři heliporty. Budovu obsluhuje 9 výtahů a podzemní garáž pojme 168 automobilů. V domě najdete také divadlo pro 50 lidí nebo sněžná místnost, kde se teplota drží neustále pod bodem mrazu. Budova patří nejbohatšímu muži Indie Mukeshovi Ambanimu. Celou budovu musí obstarávat 600 členů služebnictva.

Cena: 20 miliard kč

Buckinghamský palác

Ano i Buckinghamský palác se dá označit za soukromý dům britské královské rodiny. Jedná se tedy o pravděpodobně nejdražší „dům“ na světě. Jeho hodnota je vyčíslena na 31 miliard korun českých. A co v paláci všechno najdete? 775 pokojů, v tom je například 78 koupelen, 52 ložnic, 92 kanceláří nebo 188 pokojů pro personál. V paláci najdete 514 dveří, 760 oken a přes 40 000 žárovek. Musí být opravdu fuška je všechny vyměnit. Jestli Vás nabídka zaujala, tak vás bohužel zklame fakt, že Buckinghamský palác nikdy na prodej nebude. Nezbude vám tedy nic jiného než se stát součástí britské královské rodiny. Hodně štěstí.

Cena: 31 miliard kč